WordPress voor gevorderdenHeb je al eens wat met Wordpress gedaan, maar wil je meer hulp bij het bouwen, onderhouden en aanpassen van je website? Schrijf je dan nu in voor deze workshop.

Voor wie

Vrijwilligers uit de gemeente Noordoostpolder die al eens met Wordpress hebben gewerkt.

Doelstelling en inhoud

Veel organisaties/verenigingen hebben tegenwoordig een website, blog of webshop. De website is hét visitekaartje van elke organisatie of vereniging. WordPress is wereldwijd het meest gebruikte systeem om websites en blogs te bouwen. Bijna elke website is met WordPress te maken. Het is makkelijk in gebruik, flexibel in te richten en ook nog eens in de meeste gevallen gratis. Wil je zelf gemakkelijk maar toch professioneel website(s) bouwen, onderhouden en aanpassen? Schrijf je dan in voor deze workshop. De workshop bestaat uit vier delen die op woensdagavond gegeven worden.

Tijdsinvestering

Vier avonden van 20.00 tot 22.00 uur. De inloop start om 19.45 uur.

Kosten

De meeste kosten worden gedragen door de Vrijwilligersacademie. Je betaalt zelf een eigen bijdrage van €45 (€30 voor de training en €15 voor een informatiemap en nazorg). Je ontvangt hiervoor per email een betaalverzoek. Indien je deelname niet of zonder geldige reden binnen één week voor aanvang annuleert, dan wordt dit bedrag niet terugbetaald. Vaak krijg je de kosten vergoed door de organisatie waarvoor je vrijwilligerswerk doet. Overleg dit altijd van tevoren om misverstanden te voorkomen.

Studiemateriaal

Je krijgt een informatiemap van de trainer tijdens de eerste bijeenkomst. Het is aan te raden om een eigen laptop mee te nemen. Mocht je deze niet hebben dan kan een laptop van de bibliotheek lenen. Geef dit van te voren wel even aan per email: anne.jansen@carrefour.nu

Niveau / vooropleiding

Voor mensen die al eens met Wordpress hebben gewerkt.

Certificaat van deelname

Ja
 • Afbeelding Sociale Hygiëne Noord Nederland
 • Afbeelding Dag van de Dialoog NOP
 • Afbeelding Bibliotheek
 • Afbeelding Burny-Art
 • Afbeelding Beursvloer
 • Afbeelding GroenNOP
 • Afbeelding I Make Your Day

Trainer(s)

Stevan de Boer van PlusComp

Bijeenkomsten

 1. woensdag 04-03-2020 20:00 uur
 2. woensdag 11-03-2020 20:00 uur
 3. woensdag 18-03-2020 20:00 uur
 4. woensdag 25-03-2020 20:00 uur

Beschikbare plaatsen

Er zijn nog 8 plaatsen beschikbaar.

Locatie

FlevoMeer Bibliotheek Noordoostpolder
Harmen Visserplein 5
8302 BW Emmeloord

Bekijk in Google Maps

Meld je aan

Tip een kennis of vriend(in) over deze opleiding

Volg ons ook op
<h4>vrijwilligerspuntnop.nl sitemap:</h4> <a href="https://www.vrijwilligerspuntnop.nl/academie/home">Home</a><br /> <a href="https://www.vrijwilligerspuntnop.nl/academie/opleidingen-overzicht">Opleidingen</a><br /> -<a href="https://www.vrijwilligerspuntnop.nl/academie/opleidingen-introductie">Introductie</a><br /> -<a href="https://www.vrijwilligerspuntnop.nl/academie/opleidingen">Actueel aanbod</a><br /> -<a href="https://www.vrijwilligerspuntnop.nl/academie/opleidingen-overzicht-compleet">Overzicht aangeboden opleidingen</a><br /> <a href="https://www.vrijwilligerspuntnop.nl/academie/agenda">Agenda</a><br /> <a href="https://www.vrijwilligerspuntnop.nl/academie/nieuws">Nieuws</a><br /> <a href="https://www.vrijwilligerspuntnop.nl/academie/organisaties">Organisaties</a><br /> <a href="https://www.vrijwilligerspuntnop.nl/academie/partners-overzicht">Partners</a><br /> -<a href="https://www.vrijwilligerspuntnop.nl/academie/partners">Partner worden</a><br /> -<a href="https://www.vrijwilligerspuntnop.nl/academie/partner-samenwerkingsovereenkomst">Voorbeeld Samenwerkingsovereenkomst</a><br /> -<a href="https://www.vrijwilligerspuntnop.nl/academie/partners-vrijwilligersacademie">Wie zijn onze partners</a><br /> <a href="https://www.vrijwilligerspuntnop.nl/academie/contact">Contact</a><br /> <a href="https://www.vrijwilligerspuntnop.nl/academie/privacy">Privacy</a><br />