Succesvol presenterenLET OP: De workshop is 1 week uitgesteld. Het is nu 14 en 21 maart. Je doet vrijwilligerswerk, het liefst doe je dat achter de schermen. Maar dan word je ineens gevraagd om een presentatie te geven. Wat doe je?

Voor wie

Voor vrijwilligers

Doelstelling en inhoud

Je doet vrijwilligerswerk omdat je het belangrijk vindt om een bijdrage te leveren. Het liefst doe je dat achter de schermen. Maar dan word je ineens gevraagd om een presentatie te geven. Laat je dit aan je voorbij gaan of ga je ervoor om er het beste van te maken?

 

Of je hebt een leuke buurtactiviteit bedacht en je wil dit graag vertellen tijdens een buurtavond. Maar je hebt nog nooit voor een groep gestaan.

 

Tijdens twee interactieve avonden leer je om je presentatie tot een succes te maken. Op een praktische manier leer je om je presentatie voor te bereiden en zonder stress te presenteren.

Tijdsinvestering

Twee avonden van 19.30 tot 21.30 uur.

Certificaat van deelname

Nee

Trainer(s)

Jolanda Wicherson, zij is ondernemerscoach en geeft voor haar werk veel presentaties en lezingen. Zij vond het vroeger doodeng om voor een groep te staan, maar inmiddels heeft zij haar sporen verdiend op dit vlak.

Bijeenkomsten

  1. dinsdag 14-03-2023 19:30 uur
  2. dinsdag 21-03-2023 19:30 uur

Beschikbare plaatsen

Er zijn nog 7 plaatsen beschikbaar.

Locatie

De Bovenkamer van Het Ondernemershuis
Noordzijde 6a
8302 GL Emmeloord

Bekijk in Google Maps

Maximaal 2 personen per organisatie.

Meld je aan

Tip een kennis of vriend(in) over deze opleiding

Volg ons ook op
<h4>vrijwilligerspuntnop.nl sitemap:</h4> <a href="https://www.vrijwilligerspuntnop.nl/academie/home">Home</a><br /> <a href="https://www.vrijwilligerspuntnop.nl/academie/opleidingen-overzicht">Opleidingen</a><br /> -<a href="https://www.vrijwilligerspuntnop.nl/academie/opleidingen-introductie">Introductie</a><br /> -<a href="https://www.vrijwilligerspuntnop.nl/academie/opleidingen">Actueel aanbod</a><br /> -<a href="https://www.vrijwilligerspuntnop.nl/academie/opleidingen-overzicht-compleet">Overzicht aangeboden opleidingen</a><br /> <a href="https://www.vrijwilligerspuntnop.nl/academie/agenda">Agenda</a><br /> <a href="https://www.vrijwilligerspuntnop.nl/academie/nieuws">Nieuws</a><br /> <a href="https://www.vrijwilligerspuntnop.nl/academie/organisaties">Organisaties</a><br /> <a href="https://www.vrijwilligerspuntnop.nl/academie/partners-overzicht">Partners</a><br /> -<a href="https://www.vrijwilligerspuntnop.nl/academie/partners">Partner worden</a><br /> -<a href="https://www.vrijwilligerspuntnop.nl/academie/partner-samenwerkingsovereenkomst">Voorbeeld Samenwerkingsovereenkomst</a><br /> -<a href="https://www.vrijwilligerspuntnop.nl/academie/partners-vrijwilligersacademie">Wie zijn onze partners</a><br /> <a href="https://www.vrijwilligerspuntnop.nl/academie/contact">Contact</a><br /> <a href="https://www.vrijwilligerspuntnop.nl/academie/privacy">Privacy</a><br />