Ontwikkelingen Beursvloer

zaterdag 29 december 2018

Afgelopen jaar zijn wij met de Beursvloer aangesloten bij de Flevoland Netwerkdagen. Dit is ons erg goed bevallen. Echter, doordat de organisatie van de Flevoland Netwerkdagen besloot om deze nog maar om het jaar te gaan organiseren, zijn wij gedwongen om voor een nieuwe invulling te zorgen. In de afgelopen maanden hebben wij ons georiƫnteerd en met verschillende partijen overleg gevoerd.

Dit heeft opgeleverd dat wij onze websitebouwer opdracht hebben gegeven om de website van de Beursvloer interactief te maken. Dit betekent dat organisaties hun vraag en aanbod zelfstandig op de website kunnen plaatsen. En eveneens matches gemaakt kunnen worden via deze website.

 

In het eerste jaar willen wij een bijeenkomst organiseren met vrijwilligersorganisaties en de serviceclubs. Het is de bedoeling dat alle partijen van te voren al hun vragen en aanbod kunnen invoeren op de website. En tijdens die avond kunnen dan weer op (ouderwetse wijze) matches gemaakt worden tussen de partijen. Verschil is dat het vastleggen van de match via de website gaat. Deze avond gaat plaatsvinden op 1 april 2019. Na deze avond blijft de website actief en kunnen de partijen op ieder gewenst moment vraag en aanbod invoeren en matches maken. We willen dan wel jaarlijks een avond organiseren waarin de partijen bij elkaar komen zodat het vuurtje blijft branden. Hoe deze avonden eruit komen te zien laten we afhangen van de ervaringen die we in de loop van dat jaar opdoen met het gebruik van de website.Verder gaan we proberen aan te sluiten bij een bijeenkomst van het bedrijfsleven en hen attent maken op deze website en de mogelijkheid om zich via deze weg maatschappelijk betrokken in te zetten.

 

Mocht dit vragen of opmerkingen oproepen dan horen wij dat graag.

Simone van Hees
t: 06-12696792
e: simone.van.hees@carrefour.nu

 

Contact opnemen

Voor meer informatie over de Beursvloer kun je contact opnemen met Simone van Hees of vul het contactformulier hiernaast in.

Harmen Visserplein 6
8302 BW Emmeloord

06 12 69 67 92

simone.van.hees@carrefour.nu

Contactformulier

Je naam ontbreekt
De naam van je organisatie ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je vraag of opmerking ontbreekt
Top <h4>vrijwilligerspuntnop.nl sitemap:</h4> <ul> <li><a href="https://www.vrijwilligerspuntnop.nl/beursvloer/contactformulier-bedankt/">Hartelijk dank</a></li> <li><a href="https://www.vrijwilligerspuntnop.nl/beursvloer/nog-even-geduld/">Nog even geduld...</a></li> <li><a href="https://www.vrijwilligerspuntnop.nl/beursvloer/articles/240/nieuwsitem-2/">Uitstel Beursvloer</a></li> <li><a href="https://www.vrijwilligerspuntnop.nl/beursvloer/articles/246/ontwikkelingen-beursvloer/">Ontwikkelingen Beursvloer</a></li> <li><a href="https://www.vrijwilligerspuntnop.nl/beursvloer/articles/249/de-website-is-in-de-lucht/">De website is in de lucht</a></li> <li><a href="https://www.vrijwilligerspuntnop.nl/beursvloer/articles/261/beursvloer-voor-ondernemers/">Beursvloer voor ondernemers</a></li> </ul>