Beursvloer voor ondernemers

donderdag 7 februari 2019

Jolanda Wicherson

Vaak vinden ondernemers het belangrijk om een maatschappelijke bijdrage te leveren, maar weten ze niet precies wat ze dan kunnen doen. Op de Beursvloer kunnen ondernemers op hun gemak rondneuzen. Zij kunnen kijken welke vragen er zijn bij maatschappelijke organisaties en iets kiezen dat bij hen past.

 

Een mooi voorbeeld hiervan is Jolanda Wicherson, ondernemerscoach uit Emmeloord. Zij speelde al vaker met de gedachte dat zij iets wilde bijdragen maar wilde zich liever niet langdurig aan een organisatie binden. Toen haar de vraag werd gesteld om een training aan vrijwilligers te geven, om hen te leren op succesvolle wijze een presentatie te geven, greep ze deze kans met beide handen aan. Dit lag op haar werkterrein en was een kortdurend project.

 

De training is inmiddels afgerond tot grote tevredenheid van de deelnemers én Jolanda. Kers op de taart is dat één van de deelnemers een eigen bedrijf wil beginnen en nu een coaching traject bij Jolanda is gestart. Als dat geen win-win situatie is…

 

Dus ondernemers… grijp je kans en kom naar de Beursvloer op maandagavond 1 april in de Beurszaal van theater ’t Voorhuys. Als je je van te voren aanmeldt zorgen wij ervoor dat er een badge met jouw naam klaarligt.

Contact opnemen

Voor meer informatie over de Beursvloer kun je contact opnemen met Simone van Hees of vul het contactformulier hiernaast in.

Harmen Visserplein 6
8302 BW Emmeloord

06 12 69 67 92

simone.van.hees@carrefour.nu

Contactformulier

Je naam ontbreekt
De naam van je organisatie ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je vraag of opmerking ontbreekt
Top <h4>vrijwilligerspuntnop.nl sitemap:</h4> <ul> <li><a href="https://www.vrijwilligerspuntnop.nl/beursvloer/contactformulier-bedankt/">Hartelijk dank</a></li> <li><a href="https://www.vrijwilligerspuntnop.nl/beursvloer/nog-even-geduld/">Nog even geduld...</a></li> <li><a href="https://www.vrijwilligerspuntnop.nl/beursvloer/articles/240/nieuwsitem-2/">Uitstel Beursvloer</a></li> <li><a href="https://www.vrijwilligerspuntnop.nl/beursvloer/articles/246/ontwikkelingen-beursvloer/">Ontwikkelingen Beursvloer</a></li> <li><a href="https://www.vrijwilligerspuntnop.nl/beursvloer/articles/249/de-website-is-in-de-lucht/">De website is in de lucht</a></li> <li><a href="https://www.vrijwilligerspuntnop.nl/beursvloer/articles/261/beursvloer-voor-ondernemers/">Beursvloer voor ondernemers</a></li> </ul>