Hoe het werkt

Beursvloer Noordoostpolder is een digitale plaats waar verschillende serviceclubs, bedrijven, maatschappelijke vrijwilligersorganisaties en lokale overheden elkaar ontmoeten. Op deze website worden vraag en aanbod van vrijwilligerswerk in de meest brede zin verhandeld met gesloten portemonee. Je geeft wat aan de één en krijgt wellicht wat van een ander. Zo helpen we elkaar verder. 

 

Op ieder gewenst moment kunnen organisaties uit de Noordoostpolder hun vraag en aanbod op de website aanmelden en kunnen er matchen gemaakt worden met anderen. Bekijk het regelmatig en zie of je een leuke match kunt maken. Zo blijft er een levendige handel op de Beursvloer.

  1. Maak een account aan, zodra je de aanmelding per mail bevestigd hebt ontvang je een matchkey. Bewaar deze, samen met jouw wachtwoord.
  2. Meld jouw vraag en aanbod aan door je in te loggen op de website. *
  3. Kijk of een andere organisatie iets heeft gevraagd of aangeboden dat voor jouw interessant is en maak een match met behulp van jouw matchkey. Dit kan je alleen zien als je bent uitgelogd.
  4. Geen mogelijkheid om een match te maken? Bezoek dan regelmatig deze website om te kijken of er nieuw vraag en aanbod is. Ook kunnen anderen reageren op jouw vraag en aanbod. Je ontvangt hier dan een mail over zodat jij hierop kunt reageren door je in te loggen in jouw account.

 

* Het is de eigen verantwoordelijkheid van de organisatie die vraag en/of aanbod plaatst om foto's te gebruiken waarop geen auteursrechten rusten. En als er personen op foto's staan dat zij hiervoor toestemming hebben gegeven.

 

Maak een account aan

Contact opnemen

Voor meer informatie over de Beursvloer kun je contact opnemen met Simone van Hees of vul het contactformulier hiernaast in.

Harmen Visserplein 6
8302 BW Emmeloord

06 12 69 67 92

simone.van.hees@carrefour.nu

Contactformulier

Je naam ontbreekt
De naam van je organisatie ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je vraag of opmerking ontbreekt
Top <h4>vrijwilligerspuntnop.nl sitemap:</h4> <ul> <li><a href="https://www.vrijwilligerspuntnop.nl/beursvloer/contactformulier-bedankt/">Hartelijk dank</a></li> <li><a href="https://www.vrijwilligerspuntnop.nl/beursvloer/nog-even-geduld/">Nog even geduld...</a></li> <li><a href="https://www.vrijwilligerspuntnop.nl/beursvloer/articles/240/nieuwsitem-2/">Uitstel Beursvloer</a></li> <li><a href="https://www.vrijwilligerspuntnop.nl/beursvloer/articles/246/ontwikkelingen-beursvloer/">Ontwikkelingen Beursvloer</a></li> <li><a href="https://www.vrijwilligerspuntnop.nl/beursvloer/articles/249/de-website-is-in-de-lucht/">De website is in de lucht</a></li> <li><a href="https://www.vrijwilligerspuntnop.nl/beursvloer/articles/261/beursvloer-voor-ondernemers/">Beursvloer voor ondernemers</a></li> </ul>