Over Beursvloer

Beursvloer Noordoostpolder

12 oktober 2017, 19.30 uur

Locatie: Bosbadhal

Boslaan 30, 8302 AB Emmeloord

 

 

Wat is de Beursvloer?

Op donderdag 12 oktober 2017 om 19.30 uur organiseert het Vrijwilligerspunt voor de 13de keer de Beursvloer. De Beursvloer is een plaats waar verschillende serviceclubs, bedrijven, maatschappelijke vrijwilligersorganisaties en lokale overheden elkaar ontmoeten.

Tijdens het evenement worden vraag en aanbod van vrijwilligerswerk in de meest brede zin verhandeld. Menskracht, kennis, toegang tot netwerken, materiaal, creativiteit of faciliteiten, het maakt niet uit. De portemonnee blijft daarbij gesloten. Het doel? Zoveel mogelijk matches!

 

 

Hoe gaat de Beursvloer in z’n werk?

Met een slag op de beursgong komt de Beursvloer tot leven. Anderhalf uur lang zoeken vertegenwoordigers van vrijwilligersorganisaties hét bedrijf of dé organisatie die hen aan de felbegeerde materialen, adviezen of menskracht gaat helpen. Deze vertegenwoordigers zijn te vinden in de 3 themahoeken. Vraag en aanbod komen in deze hoeken bij elkaar. Hoekmannen bemiddelen bij het maken van een match tussen partijen.

 

Waarom meedoen?

Maatschappelijke organisatie

Voor maatschappelijke organisaties en verenigingen is de Beursvloer een prachtige kans om via actief netwerken knelpunten op te lossen, nieuwe netwerken tot stand te brengen en vrijwilligers voor een klus te werven. Het realiseren van hun doelen komt hierdoor dichterbij. Zij zijn daarbij niet alleen de vragende partij; ze hebben het bedrijfsleven wel degelijk zelf ook iets te bieden. Dat vertalen zij in een tegenprestatie.

 

Bedrijfsleven

Bedrijven hebben er baat bij de juiste partners te ontmoeten waarmee zij projecten in het kader van maatschappelijk betrokken ondernemers kunnen realiseren. Betrokkenheid bij de gemeenschap draagt immers bij aan een positief imago en zorgt voor extra binding met de eigen medewerkers. De goodwill die een bedrijf hiermee zowel intern als extern opbouwt, is vanuit communicatief oogpunt van onschatbare waarde. De Beursvloer is bovendien een ideale gelegenheid om te netwerken met (potentiële) klanten en zakelijke contacten te leggen.

 

 

Matches

Plaats uw vraag en aanbod op de Beursvloer. Voorbeelden van matches van de afgelopen jaren:

* Stichting ZAP schminkt bij Kom In De Kas in Marknesse

* Julia Stiemsma schenkt een fiets aan kinderfietsplan Rabobank en ANWB

* Jongeren 19nu maakt een binnentuin voorjaarsklaar voor InteraktContour

* Op d’n Akker schenkt een rolstoelfiets aan De Oester Emmeloord

 

Samenwerking

Het Vrijwilligerspunt organiseert de Beursvloer in samenwerking met:

Gemeente Noordoostpolder

Rotary

Soroptimisten

Lions Club

Rotaract Club

Ronde Tafel 49

Odd Fellows

BAN

<h2>vrijwilligerspuntnop.nl/beursvloer sitemap:</h2> <a href="https://www.vrijwilligerspuntnop.nl/beursvloer/home">Home</a><br /> <a href="https://www.vrijwilligerspuntnop.nl/beursvloer/advertenties">Overzicht advertenties</a><br /> -<a href="https://www.vrijwilligerspuntnop.nl/beursvloer/advertentie-details">Advertentie details</a><br /> <a href="https://www.vrijwilligerspuntnop.nl/beursvloer/profiel">Profiel</a><br /> -<a href="https://www.vrijwilligerspuntnop.nl/beursvloer/advertentie-plaatsen">Advertentie plaatsen</a><br /> <a href="https://www.vrijwilligerspuntnop.nl/beursvloer/algemeen">Algemene informatie</a><br /> -<a href="https://www.vrijwilligerspuntnop.nl/beursvloer/over-beursvloer"><b>Over Beursvloer</b></a><br /> -<a href="https://www.vrijwilligerspuntnop.nl/beursvloer/nieuws">Nieuws</a><br /> -<a href="https://www.vrijwilligerspuntnop.nl/beursvloer/ondersteuning">Ondersteuning</a><br /> -<a href="https://www.vrijwilligerspuntnop.nl/beursvloer/veelgestelde-vragen">Veelgestelde vragen</a><br /> -<a href="https://www.vrijwilligerspuntnop.nl/beursvloer/contact">Contact</a><br /> -<a href="https://www.vrijwilligerspuntnop.nl/beursvloer/disclaimer">Disclaimer</a><br /> -<a href="https://www.vrijwilligerspuntnop.nl/beursvloer/bezoekers">Bezoekers</a><br /> --<a href="https://www.vrijwilligerspuntnop.nl/beursvloer/bedankt">Bedankt</a><br /> -<a href="https://www.vrijwilligerspuntnop.nl/beursvloer/privacyverklaring">Privacyverklaring</a><br /> <a href="https://www.vrijwilligerspuntnop.nl/beursvloer/feedback">Feedback</a><br />