Welkom bij de Vrijwilligersacademie NOP

De Vrijwilligersacademie is een onderdeel van het Vrijwilligerspunt van Carrefour en verzorgt het scholingsaanbod voor vrijwilligers, mantelzorgers en vrijwilligersorganisaties. De scholing van de Vrijwilligersacademie wordt gratis of tegen een zo laag mogelijke financiële bijdrage aangeboden. Op deze manier wil de Vrijwilligersacademie scholing zo toegankelijk mogelijk houden voor en aanbieden aan mensen die als steunpilaar in onze maatschappij functioneren.

Vormen van scholing
De meest gangbare vorm van scholing is een cursus of training die door een docent gegeven wordt. Voordeel hiervan is dat u direct contact heeft met de docent en de andere deelnemers.
Ook is er de mogelijkheid om, via internet, scholing via E-learning te volgen.
In een aantal gevallen wordt de scholing zowel met een docent als via E-learning aangeboden. Aan u de keus waar uw voorkeur naar uit gaat.

Kennis delen
Wij denken bij leren vaak aan scholen en opleidingen. Maar leren doen we elke dag. Door tips van iemand te krijgen, door iets mee te maken of door jezelf ergens in te verdiepen. Leren doen we ook van elkaar. Wat kunt en weet u eigenlijk allemaal? Waar bent u goed in of heeft u veel ervaring mee? Wilt u deze kennis of vaardigheid misschien delen met andere mensen? Neem dan contact op met de Vrijwilligersacademie. We kijken dan samen naar uw idee en de mogelijkheden.

Vrijwilligersorganisaties
Wilt u een training voor vrijwilligers uit uw eigen organisatie? U kunt uw vrijwilligers attenderen op een aangeboden training maar ook kiezen voor een in company training op maat voor een groep bij u in huis.

Partners
Bent u een organisatie of zzp-er die zelf trainingen verzorgt? Dan kunnen we misschien tot samenwerking komen. Lees hier meer over onder het kopje Partners.

Contact en informatie

Voor meer informatie en/of vragen over ons scholingsaanbod kunt u onder de knop "contact" ons telefoonnummer en mailadres vinden.

 
  • Afbeelding Dag van de Dialoog NOP
  • Afbeelding Beursvloer
  • Afbeelding I make your day
  • Afbeelding GroenNOP
Volg ons ook op
<h4>vrijwilligerspuntnop.nl sitemap:</h4> <a href="https://www.vrijwilligerspuntnop.nl/academie/home"><b>Home</b></a><br /> <a href="https://www.vrijwilligerspuntnop.nl/academie/opleidingen-overzicht">Opleidingen</a><br /> -<a href="https://www.vrijwilligerspuntnop.nl/academie/opleidingen-introductie">Introductie</a><br /> -<a href="https://www.vrijwilligerspuntnop.nl/academie/opleidingen">Actueel aanbod</a><br /> -<a href="https://www.vrijwilligerspuntnop.nl/academie/opleidingen-overzicht-compleet">Overzicht aangeboden opleidingen</a><br /> <a href="https://www.vrijwilligerspuntnop.nl/academie/agenda">Agenda</a><br /> <a href="https://www.vrijwilligerspuntnop.nl/academie/nieuws">Nieuws</a><br /> <a href="https://www.vrijwilligerspuntnop.nl/academie/organisaties">Organisaties</a><br /> <a href="https://www.vrijwilligerspuntnop.nl/academie/partners-overzicht">Partners</a><br /> -<a href="https://www.vrijwilligerspuntnop.nl/academie/partners">Partner worden</a><br /> -<a href="https://www.vrijwilligerspuntnop.nl/academie/partner-samenwerkingsovereenkomst">Voorbeeld Samenwerkingsovereenkomst</a><br /> -<a href="https://www.vrijwilligerspuntnop.nl/academie/partners-vrijwilligersacademie">Wie zijn onze partners</a><br /> <a href="https://www.vrijwilligerspuntnop.nl/academie/contact">Contact</a><br />