Informatie voor organisaties

Jouw vrijwilligers attenderen op scholing
Je ziet in het scholingsaanbod van de Vrijwilligersacademie een aanbod staan waar jij jouw vrijwilligers op wilt attenderen. Dat kan als volgt:

 • Je klikt op de training van jouw keuze.
 • In het vak rechts naast de tekst zie jij verschillende keuzemogelijkheden. Kies voor de optie doorsturen en klik deze aan.
 • Vul de gevraagde gegevens en e-mailadressen in en verzend vervolgens de mail.

 

Scholing op maat voor uw organisatie

 • Jij hebt een flinke groep vrijwilligers die je wilt scholen op hetzelfde onderwerp.
  Heb jij zelf niet voldoende deelnemers dan is er ook de mogelijkheid om samen te werken met een andere organisatie die hun vrijwilligers ook willen scholen.
 • Jij zoekt naar specifieke scholing die niet standaard in het aanbod van de Vrijwilligersacademie staat.

 

Wat houdt dit organisatorisch in voor uw organisatie

 • Jouw organisatie zorgt zelf voor het minimale aantal deelnemers. Is er nog ruimte voor meer deelnemers dan stellen wij, via ons scholingsaanbod, de scholing open voor individuele aanmeldingen.
 • In het betreffende scholingsaanbod staat welke gegevens van de cursisten jij aan ons door dient te geven.
 • In overleg met jou en de docent wordt een datum vastgesteld.
 • De scholing vindt plaats in jouw eigen gebouw of in dat van een organisatie waarmee jij samenwerkt. Jij zorgt voor de koffie, thee etc.
 • Mocht er sprake zijn van scholing waaraan kosten verbonden zijn dan bespreken wij dat vooraf met jou. Jouw organisatie ontvangt een factuur voor alle deelnemers uit jouw organisatie die hebben deelgenomen.
Volg ons ook op
<h4>vrijwilligerspuntnop.nl sitemap:</h4> <a href="https://www.vrijwilligerspuntnop.nl/academie/home">Home</a><br /> <a href="https://www.vrijwilligerspuntnop.nl/academie/opleidingen-overzicht">Opleidingen</a><br /> -<a href="https://www.vrijwilligerspuntnop.nl/academie/opleidingen-introductie">Introductie</a><br /> -<a href="https://www.vrijwilligerspuntnop.nl/academie/opleidingen">Actueel aanbod</a><br /> -<a href="https://www.vrijwilligerspuntnop.nl/academie/opleidingen-overzicht-compleet">Overzicht aangeboden opleidingen</a><br /> <a href="https://www.vrijwilligerspuntnop.nl/academie/agenda">Agenda</a><br /> <a href="https://www.vrijwilligerspuntnop.nl/academie/nieuws">Nieuws</a><br /> <a href="https://www.vrijwilligerspuntnop.nl/academie/organisaties"><b>Organisaties</b></a><br /> <a href="https://www.vrijwilligerspuntnop.nl/academie/partners-overzicht">Partners</a><br /> -<a href="https://www.vrijwilligerspuntnop.nl/academie/partners">Partner worden</a><br /> -<a href="https://www.vrijwilligerspuntnop.nl/academie/partner-samenwerkingsovereenkomst">Voorbeeld Samenwerkingsovereenkomst</a><br /> -<a href="https://www.vrijwilligerspuntnop.nl/academie/partners-vrijwilligersacademie">Wie zijn onze partners</a><br /> <a href="https://www.vrijwilligerspuntnop.nl/academie/contact">Contact</a><br /> <a href="https://www.vrijwilligerspuntnop.nl/academie/privacy">Privacy</a><br />