Partner worden van de Vrijwilligersacademie

Partner zijn, wat is dat

Het doel van de Vrijwilligersacademie is om vrijwilligers en mantelzorgers in de Noordoostpolder in staat te stellen hun taken zo goed mogelijk uit te (blijven) voeren en te werken aan hun persoonlijke ontwikkeling. Hiertoe biedt de Vrijwilligersacademie diverse vormen van scholing aan. De gemeente draagt  hierin bij middels een subsidie. Om het scholingsaanbod van de academie te continuëren en waar nodig uit te kunnen breiden, zoeken wij samenwerking met andere partners.

Vanuit de gedachte van wederkerigheid en maatschappelijk ondernemen samen tot een win/win situatie komen, waarbij uiteindelijk de vrijwilligers en mantelzorgers de grootste winnaars zijn. Want zij kunnen gratis of voor een kleine bijdrage deelnemen aan cursussen en trainingen.

 

Hoe werkt het

Jij "sponsort" een training die de Vrijwilligersacademie aanbiedt op de website. Deze sponsoring hoeft niet in geld maar kan bestaan uit een training die jij al geeft vanuit jouw organisatie of als ZZP' er.

Als "wederdienst" mag jij, gedurende een jaar, eigen scholingsaanbod op de website plaatsen. Dit wordt duidelijk aangegeven als aanbod van jou en mensen die via onze site reageren worden direct met jou in contact gebracht via de mail. Ook wordt jouw logo op de site van de Vrijwilligersacademie geplaatst.
Dit betekent voor de vrijwilligers en mantelzorgers uit onze polder meer keuze in scholingsaanbod en voor jou, als organisatie of ZZP'er, naamsbekendheid en een extra etalage voor jouw eigen activiteiten.

Ook als jij niets doet wat op het gebied van scholing ligt maar wel iets wilt doen voor al die bijzondere mensen die zo belangrijk zijn voor onze samenleving willen wij graag in contact komen met jou.

 

Klik hier voor onze partners.

Klik hier voor een voorbeeld van de samenwerkingsovereenkomst.

 

Wil je meer informatie of je aanmelden als partner?

vrijwilligerspunt@carrefour.nu

 

Neem gerust contact op met ons

Heb je vragen over de cursussen? Neem dan contact op met ons.

 

Volg ons ook op
<h4>vrijwilligerspuntnop.nl sitemap:</h4> <a href="https://www.vrijwilligerspuntnop.nl/academie/home">Home</a><br /> <a href="https://www.vrijwilligerspuntnop.nl/academie/opleidingen-overzicht">Opleidingen</a><br /> -<a href="https://www.vrijwilligerspuntnop.nl/academie/opleidingen-introductie">Introductie</a><br /> -<a href="https://www.vrijwilligerspuntnop.nl/academie/opleidingen">Actueel aanbod</a><br /> -<a href="https://www.vrijwilligerspuntnop.nl/academie/opleidingen-overzicht-compleet">Overzicht aangeboden opleidingen</a><br /> <a href="https://www.vrijwilligerspuntnop.nl/academie/agenda">Agenda</a><br /> <a href="https://www.vrijwilligerspuntnop.nl/academie/nieuws">Nieuws</a><br /> <a href="https://www.vrijwilligerspuntnop.nl/academie/organisaties">Organisaties</a><br /> <a href="https://www.vrijwilligerspuntnop.nl/academie/partners-overzicht">Partners</a><br /> -<a href="https://www.vrijwilligerspuntnop.nl/academie/partners"><b>Partner worden</b></a><br /> -<a href="https://www.vrijwilligerspuntnop.nl/academie/partner-samenwerkingsovereenkomst">Voorbeeld Samenwerkingsovereenkomst</a><br /> -<a href="https://www.vrijwilligerspuntnop.nl/academie/partners-vrijwilligersacademie">Wie zijn onze partners</a><br /> <a href="https://www.vrijwilligerspuntnop.nl/academie/contact">Contact</a><br /> <a href="https://www.vrijwilligerspuntnop.nl/academie/privacy">Privacy</a><br />