Workshop: Tijd voor mijVoor een ander doe je vrijwel alles. Maak je tijd vrij, sla je je sportavond over, help je net even dat uurtje langer. Je bent betrokken bij het maatje wat je helpt, bij de mensen in je omgeving. Maar wat doe jij als het op jezelf aankomt?

Voor wie

Heb jij het gevoel, dat je vast zit, dat je heel veel moet, dat je veel ballen in de lucht moet houden? Deze workshop is voor alle mensen die vrijwilligerswerk doen en dit gevoel hebben.

Doelstelling en inhoud

Voor een ander doe je vrijwel alles. Maar wat doe jij als het op jezelf aankomt?
‘Laat maar’, ‘ik red me wel’, ‘is echt niet nodig hoor’, ‘het kan een andere keertje ook wel’.

Het liefste zeg je overal ‘ja’ op want het geeft ook een heel fijn gevoel om iets te kunnen betekenen voor een ander. En jij weet, dat je pas deze zorg en aandacht kan blijven geven wanneer je dit ook voor jezelf doet. Maar wat moet je als je gevraagd wordt door je dochter om haar te helpen en op je werk een klus moet overnemen. Zeg je tegen een van beide ‘nee’. Of wring je jezelf in allerlei bochten om het beide voor elkaar te krijgen? En waar ben jij dan?

Wat maakt dat dit zo ontzettend lastig is? Tijd nemen voor jezelf zonder dat schuldgevoel? Dat ook jij lekker in de tuin kan zitten, zonder gelijk te denken, maar je had ook nu de was kunnen ophangen of de stofzuiger door het huis kunnen halen.

In deze workshop ‘tijd voor mij’ begeleidt Ank je 2 uur lang persoonlijk waardoor jij aan het einde van deze workshop met concrete tips voor jezelf naar huis gaat. En dat jij voelt dat ‘ja’ zeggen tegen jezelf net zo belangrijk is als ‘ja’ zeggen tegen de ander. En meedoen met de workshop ‘tijd voor mij’ neem je daarin de eerste stap. 

Tijdsinvestering

2,5 uur

Kosten

gratis

Trainer(s)

Ank Kampman, coach en trainer. Meer informatie op www.ankkampman.nl

Bijeenkomsten

  1. dinsdag 13-12-2022 19:30 uur

Beschikbare plaatsen

Er zijn nog 3 plaatsen beschikbaar.

Locatie

Carrefour
Harmen Visserplein 6
8302 BW Emmeloord

Bekijk in Google Maps

Meld je aan

Tip een kennis of vriend(in) over deze opleiding

Volg ons ook op
<h4>vrijwilligerspuntnop.nl sitemap:</h4> <a href="https://www.vrijwilligerspuntnop.nl/academie/home">Home</a><br /> <a href="https://www.vrijwilligerspuntnop.nl/academie/opleidingen-overzicht">Opleidingen</a><br /> -<a href="https://www.vrijwilligerspuntnop.nl/academie/opleidingen-introductie">Introductie</a><br /> -<a href="https://www.vrijwilligerspuntnop.nl/academie/opleidingen">Actueel aanbod</a><br /> -<a href="https://www.vrijwilligerspuntnop.nl/academie/opleidingen-overzicht-compleet">Overzicht aangeboden opleidingen</a><br /> <a href="https://www.vrijwilligerspuntnop.nl/academie/agenda">Agenda</a><br /> <a href="https://www.vrijwilligerspuntnop.nl/academie/nieuws">Nieuws</a><br /> <a href="https://www.vrijwilligerspuntnop.nl/academie/organisaties">Organisaties</a><br /> <a href="https://www.vrijwilligerspuntnop.nl/academie/partners-overzicht">Partners</a><br /> -<a href="https://www.vrijwilligerspuntnop.nl/academie/partners">Partner worden</a><br /> -<a href="https://www.vrijwilligerspuntnop.nl/academie/partner-samenwerkingsovereenkomst">Voorbeeld Samenwerkingsovereenkomst</a><br /> -<a href="https://www.vrijwilligerspuntnop.nl/academie/partners-vrijwilligersacademie">Wie zijn onze partners</a><br /> <a href="https://www.vrijwilligerspuntnop.nl/academie/contact">Contact</a><br /> <a href="https://www.vrijwilligerspuntnop.nl/academie/privacy">Privacy</a><br />